Devatenáctka porazila Jiskru

Devatenáctka zvládla vítězně i svůj druhý přípravný zápas. Po jednoduchém utkání s muži Zbiroha je tentokrát čekal o poznání těžší soupeř. Starší dorost Domažlic totiž válcuje krajský přebor, ve kterém za podzim neprohrál jediné utkání a má skóre 66:5!

,,Přesně takového soupeře jsme si v tuto chvíli představovali a musím říct, že jsme sehráli velmi dobré utkání. Nejen my, ale i hosté,” říkal trenér Peter Horváth. “Pro obě strany to byla parádní příprava.”

Zápas byl plný osobních soubojů, ale přece jen se projevovala větší kvalita rokycanských dorostenců, kteří jsou ošlehaní těžší soutěží. Měli více šancí, ale nedokázali je proměňovat. První gól vstřelil až v závěru 1. poločasu Pařízek, který byl na konci rychlého protiútoku.

měli ,,Domažličtí hráli pěkně tvrdě do těla, to je něco, co jsme potřebovali, protože se s tím pravidelně setkáváme v divizi,” oceňoval trenér Oleg Kolman. ,,Naši kluci měli za sebou náročné sobotní soustředění, do utkání šli z plné zátěže.” doplnil zkušený trenér.

Ve druhém poločase domácí předvedli plno povedených kombinací a jednu z nich zakončil Beneš, který upravil na konečných 2:0.

FC Rokycany U19 - Jiskra Domažlice U19 2:0 (1:0)

Góly: Pařízek, Beneš

Sestava:* Peleška - Dobrý, Pour, Horváth Sim., Kozler (Jedlička) - Vondryska (Císař), Štucaur, Beneš - Střeleček, Pařízek, Richtr

Další články

Soupeř odjel s bůrem

Devatenáctka rozstřílela Zbiroh