FC Rokycany vyhrály v Praze

V neděli dopoledne odehrály FC Rokycany druhý přípravný zápas na jarní část sezóny. V pražském areálu Bedřichovská nastoupili na umělém trávníku proti místnímu FK Meteor Praha VIII. Soupeři, jenž je účastníkem FORTUNA Divize B, nasázely během prvního poločasu 4 branky. Do druhého poločasu nasadil trenér Veselý znovu téměř celou novou sestavu. I přes snížení v úvodu druhé půle si tým vedení pohlídal a dalšími zásahy skóre navýšil na konečný stav FK Meteor Praha VIII - FC Rokycany 3:6. 

,,V dnešním utkání jsme poprvé nastoupili v novém rozestavení. Jsme na začátku zimní přípravy, kdy je prostor na vyzkoušení různých variant hry. Jestli v tomto rozestavení budeme pokračovat, jsme zatím neřešili. I v příštích zápasech budeme chtít zkoušet nové věci, abychom se na jarní část co nejlépe nachystali," uvedl trenér Michal Veselý.

V průběhu příštího týdne bude tým na kondičním soustředění, kde bude nabírat nejen fyzické síly. V neděli od 18 hodin se následně utká s týmem FC Viktoria Plzeň U19. Zápas se hraje v tréninkovém centru FC Viktoria Plzeň v Luční ulici.     

FK Meteor Praha VIII - FC Rokycany 3:6 (0:4)

Střelci FC Rokycany: Kroc 2x, Matas, Karlíček, Pergl, Titl 

Sestava FC Rokycany v 1. poločase:
Houdek - Glazer, Rybař, Matas - Hereit, Lehký, Pergl, Janota - Kroc, Titl, Laubr

Sestava FC Rokycany v 1. poločase:
Růžička - Holek, Matas, Drábek M. - Glazer, Stejskal, Pražský, Černý, Ryba - Drábek J., Karlíček

 

Další články

Nová posila FC Rokycany

Muži zahájili zimní přípravu