Cenný bod z Jindřichova Hradce

Hráči A-týmu vyrazili k dalšímu venkovnímu utkání a dobře věděli o ofenzivní síle soupeře. Jindřichův Hradec je totiž třetí nejproduktivnější tým na domácím hřišti. Rokycany se tak představily s taktikou, která měla vést k úspěchu - hrát ze zabezpečené obrany.

,,Cílem byla kvalitní defenziva s tím, že se postupem času budeme dostávat více k brance soupeře, což se nám ve finále dařilo. Upřímně ale musím říct, že jsme přežili několik velkých šancí soupeře a naše obrana - ačkoliv se snažila, seč mohla - měla plné ruce a nohy práce," řekl k úvodní části utkání trenér Michal Veselý.

Ve druhém poločase se naši fotbalisté dostávali více do brankových příležitostí, čímž  plnili daný plán. Velkou příležitost měl na noze Lukáš Karlíček, ale bohužel tváří v tvář gólmanovi neproměnil. I přes inkasovaný gól z trestného kopu v 87. minutě, dokázali hráči ještě zmobilizovat  síly a během několika sekund ihned srovnali.

,,Za bojovnost si bod určitě zasloužíme, i když jsme si vědomi, že to bylo s velkou dávkou štěstí. Všechny hráče musím pochválit za přístup. Individuálně bych rád vyzdvihl výkony Filipa Stejskala a Matěje Rybaře, kteří odvedli plno práce právě v obranné činnosti," uzavřel po zápase hodnocení rokycanský trenér.

Jindřichův Hradec - FC Rokycany 1:1(0:0)

Góly: 87. Mischnik - 88. Kroc

Sestava: Růžička - Dulík, Rybař, Matas, Drábek, Pergl (71. Ryba), Pražský, Lehký (89. Lev), Stejskal (78. Titl), Janota, Karlíček (71. Kroc)

 

Další články

FC Rokycany vyhrály v Praze

Nová posila FC Rokycany