Vysoká výhra, i když výkon nebyl ideální

I když starší dorost odehrál proti mužům ze Strašic alespoň podle jasného výsledku a vysokého vítězství dobré utkání, trenéři s chválou šetřili. "Popravdě řečeno to od nás byl zatím nejslabší výkon, který jsme v přípravě předvedli," shodli se Oleg Kolman a Peter Horváth. Proti týmu z I.B třídy chtěli po svých svěřencích, aby kombinovali středem hřiště, drželi míč a trpělivě si vypracovávali gólové příležitosti. Jenže nic z toho devatenáctka po většinu zápasu do hry nedostala.
 
Pozitivem je ale to, že i tak dokázali dorostenci nasázet soupeři vysoký počet gólů. Skóre narůstalo s přibývajícím časem, kdy už hostům viditelně docházely síly. "Ten rozdíl ve fyzické připravenosti byl ve druhém poločase hodně vidět," říkal kouč Kolman. "Zdá se, že naši kluci měli dobrou zimní přípravu a na sezonu jsou po této stránce nachystaní."
 
Útočník Pařízek zaznamenal svůj druhý hattrick v jarní přípravě. Ten první vstřelil proti Zbirohu.
 
FCR U19 - Strašice muži 7:0 (2:0)
 
Góly: 3x Pařízek, Benajtr, Richtr, Štucaur, Kozler
 
Sestava: Rychlý (Peleška) - Dobrý, Helcl, Horváth Sim., Jedlička (Kozler) - Vondryska (Císař), Štucaur, Beneš - Střeleček (Benajtr, Svarychevski) ), Pařízek, Tichý (Richtr)

Další články

Soupeř odjel s bůrem

Devatenáctka porazila Jiskru

Devatenáctka rozstřílela Zbiroh