Osm gólů od Jiskry

Tým U 15 se hrál v sobotu dopoledne venkovní přípravné utkání s týmem Jiskry Domažlice. 

Utkání jsme začali dobře. V úvodních minutách jsme působili svěžejším dojmem než soupeř, ale nedostali jsme se ke kvalitnímu zakončení. Toho jsme naopak dopřáli soupeři, když jsme po hrubých chybách v obraně inkasovali třikrát během deseti minut. Celý zápas tato část zápasu výrazně poznamenala, neboť soupeř pasován do sedla našimi chybami výrazně ožil a byl čím dál nebezpečnější. Naopak naše hra utrpěla citelnou újmu. Nevěřili jsme si v osobních soubojích, přestali nám jít přesné přihrávky a celkový výkon v rozmezí páté až dvacáté minuty nebyl dobrý.  Skóre 0:5 hovoří za vše. Do poločasu jsme však dokázali náš výkon zlepšit a dvěma góly alespoň korigovat již velmi nepříznivé skóre. Pomyslnou třešničkou na dortu, v tomto případě negativní, byla neproměněná penalta.

Ve druhém poločase jsme měli více ze hry, obléhali jsme soupeře kolem vápna, ale naší hře chyběl lepší pohyb a výraznější snaha překonat velmi dobrý obranný val soupeře. I v této části hry jsme bohužel nedokázali reagovat na soupeřovi protiútoky a inkasovali další dvě branky. K tomu jsme přidali druhou neproměněnou penaltu, další chybu v obraně a v závěru jsme byli rádi alespoň za drobnou korekci a konečný stav 4:8.

Jiskra Domažlice - FC Rokycany 8:4

Góly Rokycan: 2x Šperl, Zajíček, Šilhánek

Sestava Rokycan: Voják - Novák, Špelina (Dragoun), Šilpoch (Háka), - Baranec, Mudra, Šilhánek, Ciompa, Zajíček - Hašek, Šperl   

 

Další články

FCR - Motorlet 0:12 (0:8)

Horažďovice - FCR 1:4 (0:1)

SKP Č. B. - FCR 0:2 (0:2)