První jarní body zůstaly doma

Vstup do jarní části soutěže vyšel na výbornou hráčům U15. V domácím prostředí přivítali odvěkého rivala z Plzně SK Petřín. V bojovném utkání se domácí dostali do vedení, když se k propadnutému míči dostal Šperl a po zemi jej uklidil k tyči. Stav 1:0 vydržel do konce prvního poločasu.

Krátce po přestávce se podařilo zvýšit skóre Ciompovi, který střelou zpoza šestnáctky zaskočil petřínského gólmana. Na domácích byla patrná odhodlanost dovést utkání do vítězství. Na 3:0 zvýšil po povedené individuální akci Mulač.

S postupujícím časem začala být na domácích patrná únava. Obranný blok byl stále hlubší a hosté se dostávali stále častěji k ohrožení branky, kterou svými zákroky držel dlouho ,,zamčenou" gólman Redlich. O čisté konto přišel až těsně před koncem, kdy Rokycany vlivem zranění dohrávaly v početní nevýhodě. Domácí "patnáctka" ale mohla oslavit vítězství 3:1.   

,,Do zápasu jsme šli s odhodláním porvat se o první výhru a ukázat, že z Rokycan se na jaře budou body odvážet těžko. Hráči zaslouží obrovskou pochvalu za výkon na hranici svých možností. V zápase nevynechali jediný osobní souboj a svým přístupem převážili  herně vyrovnaný zápas na svou stranu," hodnotil utkání trenér Karel Mundl  

Další články

FCR - Motorlet 0:12 (0:8)

Horažďovice - FCR 1:4 (0:1)

SKP Č. B. - FCR 0:2 (0:2)