Série bez prohry pokračuje. Katovice odjely s prohrou

V domácím utkání s Katovicemi chtěli naši fotbalisté kromě získání dalších důležitých bodů, udržet jarní neporazitelnost na domácím hřišti. Vývoj utkání hodnotil ze svého pohledu trenér Michal Veselý:

,,Začátek utkání byl skvělý a přesně dle mých představ, jak bychom měli hrát. Kdybychom takto hráli celou sezónu jako prvních 25 minut, tak si po boku Petřína užíváme čelo tabulky a každý víkend odcházíme ze hřiště s úsměvem. Bohužel pak jsme z tempa trochu vypadli a soupeř začal zlobit. Důležitý zákrok předvedl Luboš Růžička v samém závěru prvního poločasu, kdy zlikvidoval skvěle zahraný trestný kop.

Do druhého dějství jsme opět vstoupili lépe. Simon Horváth našel skvělým pasem Lukáše Karlíčka a ten šanci chytře využil. Hra se držela ve vysokém tempu, ale bez extra šancí z obou stran. Ovšem jednu šanci jsme si po hezké kombinaci ještě vytvořili a svůj výborný výkon korunoval gólem Jiří Laubr. Musím pochválit celé mužstvo. Myslím že jsme byli lepším týmem a důkazem toho je další důležité vítězství." 

Kaňkou na povedeném utkání je zranění dvou opor - Davida Lehkého a Jana Matase. Držíme palce, aby zranění nebyla vážná a věříme, že budou brzy zpátky ve hře.

FC Rokycany - Katovice 2:0 (0:0)
Góly: 49. Karlíček, 62. Laubr

Sestava Rokycan:
Růžička - Matas (72. Černý), Rybař, Horváth, Laubr (77. Domingues), Titl, Hereit, Lehký (46. Pražský), Janota, Karlíček (77. Kroc), Pergl (68. Holek)

Příští víkend čeká na naše A-mužstvo venkovní utkání v Komárově. Zápas začíná v sobotu 27.4. v 10:30. 

 

Další články

FC Rokycany vyhrály v Praze

Nová posila FC Rokycany