Soupeř odjel s bůrem

K dalšímu přípravnému zápasu si starší dorost pozval muže ze Staňkova, kteří hrají I.A třídu. Svěřenci trenérů Horvátha a Kolmana si došli pro jednoznačné vítězství 5:0. Soupeř branku domácího týmu v podstatě vůbec neohrozil.

Na úvodní gól zápasu se čekalo až do závěru prvního poločasu. Centrovaný míč do pokutového území podskočili všichni hráči a za nimi se objevil úplně volný Pour, který s přehledem uklidil balón do sítě. Za minutu už "devatenáctka" vedla 2:0, když parádní kombinaci zakončil střelou přesně k tyči Beneš.

"Do druhého poločasu jsme vyměnili některé hráče a také jsme chtěli vidět v zápasovém vytížení Martina Ference, který je u nás na zkoušce ze Spáleného Poříčí," říkal Peter Horváth. Právě Ferenc se uvedl naprosto úžasně. Napřáhl z pětadvaceti metrů a levačkou poslal míč krásně do brány - 3:0. Zbytek zápasu se odehrával plně v režii našeho staršího dorostu. Beneš a Pařízek přidali góly, kterými pečetili skóre na 5:0.

"Výsledkově se nám zatím daří, ale podstatné je pro nás v tomto přípravném období hlavně to, jakým stylem hrajeme," říkal Oleg Kolman. "Některé věci se vylepšují a líbí se nám, ale pořád máme určité rezervy. Velkou prověrkou pro nás bude příští víkend."

V sobotu totiž hraje U19 přípravné utkání na Kladně s týmem, který nastupuje v České lize dorostu.

FC Rokycany U19 - Staňkov muži 5:0 (2:0)

Branky: 2x Beneš, Pour, Ferenc a Pařízek

Další články