Výhra nad Klatovy zajistila divizi i na příští sezonu

V netradičním čase - v sobotu dopoledne - nastoupil A-tým k domácímu utkání proti Klatovům. Po dvou prohrách se Sencem a Aritmou se chtěli svěřenci trenéra Michala Veselého vrátit na vítěznou vlnu. To se povedlo a jasné vítězství 4:0 znamená, že Rokycany budou hrát divizi i v příštím ročníku.

Právě trenér rekapituluje tento zápas: 

"Na utkání jsme se speciálně připravovali dlouho dopředu a přiznávám, že tomu odpovídaly i sestavy v předchozích utkáních. Hráči, kteří se vraceli po zranění, byli chystáni právě na tento duel. Vzhledem k netradičnímu dopolednímu času jsme začali společnou týmovou snídaní, po které jsme udělali taktickou přípravu a musím říct, že hráči splnili pokyny do puntíku. Troufnu si říct, že jsme byli lepší po celé utkání a naše vstřelené góly byly po hezkých fotbalových akcích. Chtěl bych pochválit všechny hráče, kteří zasáhli do utkání. Zároveň bych chtěl vyzdvihnout práci Tomáše Pittnera, který se stará o náš trávník, protože to hřiště bylo neuvěřitelné. Sportovně musíme uznat individuální dovednosti a zahrávání rohových kopů soupeře. Ty měly vážně kvalitu, ale jedinou šanci, kterou si soupeř vytvořil právě po rohovém kopu, výborně zlikvidoval Dan Houdek. V prvním poločase jsme si vytvářeli výborné příležitosti ke střílení gólů, ale bohužel se nám povedlo vsítit pouze jeden. Ve druhém poločase jsme se prosadili třikrát a bylo z toho nakonec zasloužené vítězství 4:0. Jediným mínusem byla menší návštěvnost, což pravděpodobně zapříčinilo nepříznivé počasí." 

V příštím zápase se náš tým představí opět v sobotu dopoledne, tentokrát v Mariánských Lázních.

FC Rokycany - Klatovy 4:0 (1:0)

Góly Rokycan: Kroc 2x, Janota, Drábek J.

Sestava Rokycan: Houdek - Dulík, Matas, Horváth, Eger (70. Drábek J.), Hereit, Lehký (76. Pražský), Holek, Kroc (82. Smíšek), Laubr (70. Janota), Černý (82. Titl) 

 

Další články

FC Rokycany vyhrály v Praze

Nová posila FC Rokycany