Facka v Tachově. Remíza 1:1

Na utkání s posledním celkem tabulky Tachovem odjížděli naši hráči s cílem přivézt minimálně bod, nejlépe tři. 

V prvních minutách utkání jsme se ujali vedení, když nedorozumění domácí obrany využil ke skórování David Kroc. Přesto náš výkon neodpovídal našim kvalitám. Hráčům podobně jako v minulém zápase chyběl rychlejší pohyb, větší důraz a jednoduchá kombinace, na které chtěli úspěch v tomto utkání stavět. Velký počet nepřesností a ztrát dovolil domácím v závěru 1. poločasu vyrovnat. V utkání už se nic významného nestalo, a tak se naši hráči vrátili domů "pouze" s jedním bodem.

"Za mě tam nebylo nic z toho, co měli hráči za úkol. O poločase jsme trochu zvýšili hlas a ujasnili si některá fakta. Očekávali jsme, že soupeři během druhého poločasu bude docházet energie a my tak budeme mít více prostoru ke kombinaci. Začaly přicházet náznaky šancí, ale bohužel se projevila nezkušenost našeho ofenzivního mládí," hodontil po utkání trenér Michal Veselý. "Hráči měli dostatek informací ohledně našeho soupeře, a přesto jsme utkání herně vůbec nezvládli. Jsem za tuto fotbalovou facku upřímně rád a ocenil bych, aby se nad tím někteří hráči zamysleli. Může jim to jenom pomoct v jejich budoucí kariéře."

Tachov - FC Rokycany 1:1 (1:1)

Gól Rokycan: 8. Kroc

Sestava Rokycan: Houdek - Matas, Rybař, Horváth, Laubr (69. Pražský), Černý (69. Titl), Hereit (78. Ryba), Lehký, Janota, Kroc (36. Karlíček), Pergl (78. Holek)

V příštím zápase čeká na naše A-mužstvo těžká zkouška v podobě týmu Soběslavi. Utkání začíná na rokycanském stadionu v sobotu 13.4. v 16:30. 

Další články

FC Rokycany vyhrály v Praze

Nová posila FC Rokycany